Handelsbetingelser

Luxbeer.dk ejes og drives af

Luxbeer I/S

CVR-nr: 38063103

E-mailadresse:  mail@luxbeer.dk

Etableringsår: 2016

Betaling

Luxbeer.dk benytter sig af følgende betalingsmuligheder:

Bankoverførsel

Vi tager gebyr ved betaling. Beløbet for varerne bliver først trukket, når varerne bliver afhentet eller er leveret hos kunden. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

 • Du ikke har modtaget varen.
 • Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
 • Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen, ved f.eks. at afhente den.
 • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

Når du er klar til at bestille klikker du på ”kurven” i menuen, hvor du efterfølgende klikker Gå til kassen. Her indtaster du dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, postnummer, by og betalingsform.

Når du har bestilt vare hos luxbeer.dk, modtager du en kvittering på e-mail for vores modtagelse af din bestilling.

Levering

Vi sender boxen med specialøl ud med PostDanmark eller GLS d. 1. i måneden. Varen bliver som udgangspunkt, sendt uden omdeling, og den vil som oftest være fremme på nærmeste posthus indenfor 1-4 hverdage. Bemærk at du skal tilmelde dig senest d. 20. i måneden for at være sikker på at få boxen med specialøl d. 1 i måneden. Du kan dog altid skrive på mail@luxbeer.dk eller ringe på 31 52 65 63, hvis du tilmelder dig senere og stadig gerne vil have boxen med specialøl med det samme.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. a) har modtaget din vare.
 2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
 4. d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail mail@luxbeer.dk eller på telefon 31 52 65 63. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal aflevere din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen + kvittering afleveres personligt på nedenstående adresse:

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på luxbeer.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Vi har brug for følgende information, når du afleverer varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal afleveres tilbage i forsvarlig emballage.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne udlevere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos luxbeer.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktører og webmaster for luxbeer.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på http://luxbeer.dk er webmaster Thomas Bonderup. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til http://luxbeer.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos luxbeer.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til luxbeer.dk via e-mail mail mail@luxbeer.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til luxbeer.dk eller Email mail@luxbeer.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50