Ølsmagning

Står du og mangler den perfekte start på personalefesten, fodboldfesten, den årlige gadefest eller måske bare den perfekte start på en god aften?

LuxBeer tilbyder en ølsmagning der både er lærerig, spændende og vil sætte gang i enhver begivenhed. Der vil til de forskellige ølsmagninger blive serveret sæsonens aktuelle øl, med følgende forklaring om de forskellige øltyper, deres historie og hvordan de bedst anvendes i forhold til mad og serveringstemperatur.

Dette tilbud kan skræddersyes, så det passer nøjagtig til det arrangement du holder.
LuxBeer teamet medbringer selv øl samt øl-glas.

Der skal mindst være 5 deltagere til dit arrangement før en ølsmagning er en mulighed.
Ring og hør nærmere, fortæl os hvad du kunne tænke dig og vi kommer med et uforpligtende tilbud for det givne arrangement. Du kan også udfylde formularen ude til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Standardtilbud

Pakke 1

5-10 personer: Der vil i denne pakke være mulighed for at smage 6 forskellige specialøl, der er nøje udvalgt af LuxBeer teamet. Denne pakke koster fra 175 kr. pr. person og der er i denne pakke også mulighed for tilkøb af snacks for 69 kr. pr. person.

Pakke 2

10-XX personer: Der vil ligeledes i denne pakke være mulighed for at smage 6 forskellige specialøl, der er udvalgt af LuxBeer teamet. Denne pakke koster fra 150 kr. pr. person. og der er ligeledes mulighed for tilkøb at snacks for 69 kr. pr. person.

Firmafest?

Står du og mangler underholdningen til den årlige julefrokost, påskefrokost eller jeres ærlige firmafest?

Så skulle du overveje at invitere dine kollegaer på en underholdende og lærerig ølsmagning. Vi hos LuxBeer har strikket et suverænt tilbud sammen til en sådan begivenhed.

5-15 personer: Vi vil i denne pakke tilbyde at I kan smage på 6 forskellige specialøl for kun 150,- pr. person.

15-XX personer: Vi vil i denne pakke tilbyde at I kan smage på 6 forskellige specialøl for kun 135,- pr. person.

Disse arrangementer kan tilpasset så det passer til jeres specifikke behov, derfor er der naturligvis mulighed for at smage mere end 6 forskellige øl, dette vil dog have en effekt på prisen.

Ølsmagning

Hvis du har et specielt ønske til din ølsmagning, kan du altid modtag et uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst nedenstående formular med navn, e-mail, telefonnummer, antal personer og en kort besked.